Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Blood Rayne 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -= BiNe aI VeNiT =- : -=Jocuri Single-player
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj

Storm
Admin
<b><font color=blue>Admin</font><b>

Data inscrierii: 25/Iul/2007

MesajTrimis: 29/07/2007 10:12    Titlul subiectului: Blood Rayne 2 Raspunde cu citat (quote)

Un joc care mi s-a parut super si inca mi se pare, dat fiind faptul ca l-am jucat pe primul care mi-a lasat un gust amar. Nu credeam ca va fi cine stie ce pana cand am dat new game si am vazut filmul de la inceput cu balul mascat, grafica îndeajuns de buna si storylineul foarte bun, am zis ca trebuie sa il termin.

Scopul jocului este sa urmaresti si sa ucizi pe cei care s-au aliat pe Kaghan si sa destrami cultul lui care a devenit international. Incepi intr-un conac al unui dhampir pe care trebuie sa il omori dar el tocmai da o petrecere in casa lui la care participa toate personajele orasului. Incepi prin a te antrena in lupta care la inceput contine doar basicul dar pe parcurs inveti noi miscari. Aici un frumos efect este ca decorurile sunt deosebit de potrivite si un lucru tare original, poti sa ucizi minioni pe muzica de opera. Ai si un harpon care se va dovedi foarte folositor, fiind cateva puzzle-uri in care vei avea nevoie de el si de carne de tun. Jocul nu se vrea deloc horror ci doar action. Alte elemente noi ar fi acrobatiile care sunt exhaustiv inspirate din Prince of Persia, cu barele si cu stalpii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului -= BiNe aI VeNiT =- : -=Jocuri Single-player Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum